Eind oktober was ik een weekje in de Zuid Franse Cevennen. In een prachtig huis in een prachtige omgeving, waar de najaarszon goed zijn werk deed. Ik voelde me erg verwend, er even tussenuit, met een wijntje en boek op het terras afgewisseld met mooie wandelingen in de omgeving

Ik vind het heerlijk rond te dwalen in oude Franse dorpjes, die soms voor een groot deel verlaten zijn. En ik maak graag foto’s, heel veel foto’s. Van kleurrijke afgebladderde luiken, ramen, oude teksten op muren… De kleuren die ik zag deden me denken aan de kleuren van de nieuwe herfst en winter collecties van woonmerken als Bloomingville, Housedoctor en Rice. Ik combineerde wat foto’s die ik maakte met foto’s uit de nieuwste Bloomingville catalogus. Het zou me niets verbazen als de makers ervan in hetzelfde Franse dorpje hebben rondgedwaald. Een mooie kleurrijke herfst!