De losse Kusmi thee die wij verkopen zit in prachtige blikken. Als de thee op is kan je het blik weggooien, maar je kunt het natuurlijk ook hergebruiken. Ik bewaar de blikken en ik gebruik ze voor vanalles. Potloden en viltstiften van de kinderen, andere losse thee (zoals de ZININ thee) en ik gebruik ze als bloempotje voor de verse keukenkruiden zoals basilicum, peterselie en munt.

Nu vulde ik de blikken met mooie lentebloemen die ik kocht bij de plaatselijke bloemist. Het ziet er erg vrolijk uit als je allemaal verschillende bloemen gebruikt, maar je kunt naturlijk ook alleen narcisjes of blauwe druifjes gebruiken. Zet de blikken op de paastafel of bij mooi weer in het eerste lentezonnetje op de tuintafel en je hebt verder niet veel decoratie nodig!

De viooltjes in het ‘Sencha’ blikje kreeg ik erg makkelijk op een mooie manier samen in het potje door een tip van mijn bloemist die ik op Facebook zag. Je kunt het filmpje, geplaatst op 11 maart 2016 hier zien als je het leuk vindt.

Alvast hele mooie kleurrijke paasdagen!