Mesjokke

Mesjokke

Hoi, wij zijn Per en Luc. Wij zijn de makers van Mesjokke chocolade. Voor ons begint het maken van chocolade bij de magie van de cacaoboon. Wij kopen alleen heel bijzondere soorten cacao, waarvan de smaak heel erg kan verschillen afhankelijk van het land van herkomst, de bodemsoort en de manier waarop de cacao gefermenteerd wordt.

Voor deze ‘specialty’ cacao betalen we een eerlijke prijs die twee tot drie keer hoger is dan wat er voor standaard ‘bulk’ cacao betaald wordt! En we zorgen ervoor dat we altijd precies weten waar de cacao vandaan komt en dat de omstandigheden waaronder deze geproduceerd wordt goed zijn.

Om het allerbeste uit de bijzondere cacaobonen te halen doen we elke stap in het productieproces helemaal zelf! Bean to Bar heet dat. Hiermee garanderen we dat jij de állerbeste reep in handen krijgt.

‘Onze missie is om te blijven leren hoe we het allerbeste uit de cacaoboon naar boven kunnen halen, en dat dragen we ook graag over aan onze klanten’
~ Luc Janssens & Per Vonk

Toont alle 8 resultaten

Titel

Ga naar de bovenkant