De nieuwe collectie maskingtape van MT is er weer, wat een feest van kleur! MT is een Japans bedrijf, lees het verhaal hier.Ik ben een grote fan van de prachtige rolletjes in de mooiste kleuren en prints en ik gebruik het overal voor. Het leuke is dat je maskingtape zo weer kan verwijderen zonder dat het schade aanricht, dus kaartjes of tekeningen van de kinderen krijgen een plekje aan de muur en wil je weer wat anders dan trek je de verf niet mee. Verder gebruik ik het om mijn vaasjes eens een ander uiterlijk te geven, cadeautjes mooi mee in te pakken en brieven mee dicht te plakken. Maskingtape is ook beschrijfbaar, dus de datum en inhoud van een vriezerbakje: maskingtape!

ZININ inspiratie om zelf aan de slag te gaan? Ik hing wat lentekaartjes op en gaf mijn vaasjes een hippe fluorboost! Enjoy!